Oops! You seem to be using an outdated web browser, not supported by this website. We recommend that you switch to a more up to date alternative like Google Chrome.

full time

Praktik/exjobb. Vårterminen 2021.
Cloud Nine

Är du byråns nästa digitala talang? Learning by doing i en varm gemenskap!

Vad roligt att du är nyfiken på Cloud Nine! 

Hos oss får du arbeta i en kreativ miljö med omväxlande projekt nära kund i ett team med kompetens inom strategi, analys, UX-design, utveckling och projektledning. Du får en mentor som ger dig kontinuerlig feedback samtidigt som ni tillsammans sätter upp långsiktiga mål. Studenter som först gör sin praktik här för att sedan få anställning är vårt mest framgångsrika sätt för att rekrytera juniora talanger.

Våra lösningar baseras huvudsakligen på .NET eller .NET Core och MVC eller Web APIs med React som front-end. Vi arbetar med en mängd olika CMS-plattformar, som Episerver, Umbraco och Contentful, och e-handelsplattformar som Litium och Episerver Commerce.  

För Vårterminen 2021 har vi möjlighet att erbjuda två praktikplatser. En för frontend och en för backend. 

 

Vem ska söka sig till Cloud Nine?

 • Du läser förmodligen på universitet eller en kvalificerad yrkesutbildning och är redo för din sista praktikperiod.
 • Du vill visa vad du går för, lära dig, och precis som vi har du ambitionen att en lyckad praktikperiod ska leda till anställning.
 • Du är nyfiken på digitala lösningar och e-handel. 
 • Du har skaffat dig kunskap inom React eller .Net. 

Förväntade egenskaper:

 • Du älskar att skriva fantastisk kod och vill ständigt utvecklas.
 • Du tänker långsiktigt och vet att snabba fixar inte lönar sig i längden.
 • Du gillar att jobba i team och är en lagkamrat med lagmoral.
 • Viktigast är ändå att du gillar att ta till dig ny kunskap och inte är rädd för att dela med dig av din kompetens till andra.


Vad får du som praktikant?

Självklart inkluderas du att vara med på samtliga aktiviteter och event. Vi satsar mycket på kulturen för att alla ska trivas och utvecklas på Cloud Nine. Lyckade projekt och arbetsglädje tror vi kommer naturligt när alla mår bra och har kul på jobbet!

 • Aktiviteter

  På Cloud Nine finns det aktiviteter för de flesta smaker; löpning, tv-spel, fredagsdrink, pingis, teamaktiviteter och karaoke är bara några exempel. Vissa av oss är med på allt och andra är med någon gång ibland. Varannat år åker vi på en gemensam resa. Senast åkte hela byrån till Budapest. 

 • Kodkvällar, Codequiz och seminarier

  En gång i veckan samlas alla utvecklare över en fika för att lyssna på en kollega som förberett en presentation kring någon ny teknik eller ett spännande projekt de just nu arbetar i. Minst en gång i halvåret anordnar vi Codequiz på en pub, ett mycket populärt event där vi bjuder in folk utanför Cloud Nine. Ibland är det mer spontana tillställningar då de oftast är ett gäng som stannar kvar efter jobbet och kodar över en pizza och lite öl.

Wanna know more about this position?

Emma Langetz, Talent Acquistion Manager Free Agents

Emma Langetz

Talent Acquisition Manager

+46 73 022 09 60Linkedin